4um Uzice
|
|
| Shta pevushite ? | |
|
+3The_beXtra OnA_VOLI_ZvEzDu gorillaz 7 posters | Author | Message |
---|
gorillaz Admin
Broj poruka : 428 Godina : 37 Localisation : Uzice Datum upisa : 2006-12-26
| Subject: Shta pevushite ? Mon Jan 15, 2007 1:57 pm | |
| I don't want to be the one The battles always choose 'Cause inside I realize That I'm the one confused
I don't know what's worth fighting for Or why I have to scream I don't know why I instigate And say what I don't mean I don't know how I got this way I know it's not alright So I'm breaking the habit I'm breaking the habit Tonight | |
| | | OnA_VOLI_ZvEzDu
Broj poruka : 35 Godina : 39 Localisation : Uzice Datum upisa : 2007-01-17
| Subject: Re: Shta pevushite ? Wed Jan 17, 2007 11:47 am | |
| | |
| | | The_beXtra
Broj poruka : 24 Datum upisa : 2007-01-17
| Subject: Re: Shta pevushite ? Fri Jan 19, 2007 7:33 am | |
| Maramica, maramica nestala u traviiiiiiii, i mi bismo zalutali da se nismo zagrliliiiiiiiiiiiii | |
| | | OnA_VOLI_ZvEzDu
| Subject: Re: Shta pevushite ? Tue Jan 23, 2007 9:39 am | |
| - hej, pusti plej i reci...
M - maestro ceremonije A - artist, flow i skill R - rokanje sve masovnije C - centralne Srbije stil H - hiphop, sirom sveta E - elementi, ljubav jedna L - lutanje, masta, snovi O - oduvek ritmom plovim, jer... | |
| | | Anja_crazy_angel
Broj poruka : 53 Godina : 32 Localisation : Uzice Datum upisa : 2007-01-15
| Subject: Re: Shta pevushite ? Tue Jan 23, 2007 10:52 am | |
| Ovih dana: Zurka DLZ (Dobar Los Zao) Baci sve sa sebe, Igraj, igraj sve do jutra... Bash te briga shta ce biti sutra... | |
| | | Slatka_uzicanka91
Broj poruka : 42 Godina : 33 Localisation : Na sred kluba : ) Datum upisa : 2007-01-18
| Subject: Re: Shta pevushite ? Tue Jan 23, 2007 1:01 pm | |
| Te uloge su bile nashe....samo moje i tvoje...a gde smo sada | |
| | | ^Spandzi_bob_kockica^
Broj poruka : 34 Godina : 33 Localisation : seven heaven Datum upisa : 2006-12-28
| Subject: Re: Shta pevushite ? Wed Jan 24, 2007 12:19 pm | |
| Ko zivi u ananasu na dnu mora sundjer bob kockalone sav supljikav je to je fora sundjer bob kockalone....... | |
| | | Slatka_uzicanka91
Broj poruka : 42 Godina : 33 Localisation : Na sred kluba : ) Datum upisa : 2007-01-18
| Subject: Re: Shta pevushite ? Sat Jan 27, 2007 8:11 am | |
| Deniro – Sunrize
Deniro za mladjeg brata ...yeah...
Gledam mladjeg brata na basketu face fintira, nekad mi se chini k’o da me imitira, u shkoli dobar nije, sa svima bi da se bije, na odmoru kad me vidi iza ledja pljugu krije. Derishte maloletno, natprosecho inteligentno, na koshu po ceo dan, mp3 fura centrom, i ne vidi nikog kad glavnom ulicom luta, voli da se tagira, voli grafite da crta. To veche na poklon graf sa drushtvom bac’o je Piciju, odjednom frka, bezi, neko zvao je policiju, zaglavio u maricu, situacija glupa, kad sam chuo za sranje, odshprint’o sam do Supa. Imao je srece na vreme keva je doshla, prosh’o je s par shamara al’ to su vremena prosla, zovu ga Skinny jer mali gradski je mrsho, prvi srednje sjeb’o jer nikog nije slush’o.
U svakom satu, na svakom spratu, na vrhu i u blatu pevacu mladjem bratu… | |
| | | Slatka_uzicanka91
| Subject: Re: Shta pevushite ? Sat Jan 27, 2007 8:13 am | |
| Deniro – Sunrize
Gledam mladjeg brata na basketu face fintira, nekad mi se chini k’o da me imitira, u shkoli dobar nije, sa svima bi da se bije, na odmoru kad me vidi iza ledja pljugu krije. Derishte maloletno, natprosecho inteligentno, na koshu po ceo dan, mp3 fura centrom, i ne vidi nikog kad glavnom ulicom luta, voli da se tagira, voli grafite da crta. To veche na poklon graf sa drushtvom bac’o je Piciju, odjednom frka, bezi, neko zvao je policiju, zaglavio u maricu, situacija glupa, kad sam chuo za sranje, odshprint’o sam do Supa. Imao je srece na vreme keva je doshla, prosh’o je s par shamara al’ to su vremena prosla, zovu ga Skinny jer mali gradski je mrsho, prvi srednje sjeb’o jer nikog nije slush’o.
| | | Slatka_uzicanka91
| Subject: Re: Shta pevushite ? Sat Jan 27, 2007 8:14 am | |
| Deniro – Sunrize
| | | OnA_VOLI_ZvEzDu
| Subject: Re: Shta pevushite ? Tue Jan 30, 2007 2:10 am | |
| | |
| | | lesa0208
Broj poruka : 61 Godina : 37 Datum upisa : 2007-01-09
| Subject: Re: Shta pevushite ? Sat May 12, 2007 2:42 pm | |
| New Day by Gentleman And it look like you left that behind Words and sounds combine Hafi give thanks fi the power of devine Lost in search of the big goldmine And ina darkness blind man a lead blind With no limitation i man feel fine Living on the edgecause jah love it is mine And as they blasphem and plat and scheme I man still see jah wonders and signs Corus: Rise up with a new day I do things in my own way And me nuh ina your hear say Cause dis ya sheppard nuh go astray Now me gone pon the highway Cause man a clear like x-ray And me nuh ina your leh leh And joy when dis ya tune a play 2. Can't tek things what you nuh know Got to find out first wich way to go And you can't exercize no form of genocide Ina the fast lane that you are go If a jah jah man you want overthrow Ina sinking ship you are row Cause he will cut you down and he will mash you down Like the tide that ebb and flow Weed and tears must grow Until the time of harvest we know Many a call but the chosen a few And the almighty god a say so Man hafi go maditate and tek it slow Riding high when you should deh pon the low And you can't flop fast if you sick to your tast And the flowers ina your garden will grow Corus: (repeat) 3. Stop play the tool and attend your classes Nothing you a see you must want glasses Sit down and complain and then your perplex fi flex So your tribulation never passes We living in a worl full of jackasses Every day dem get up and ball bout dem crosses And dem standing at the gate and the whole are dem wait But the fate it seems like dem last it Intro again Corus: (repeat) | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Shta pevushite ? | |
| |
| | | | Shta pevushite ? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|