Koja vam se knjiga najwishe dopada;glasaj: knjiga ili film?
2 posters
Shta je po tvom mishljenju bolje?
Dobra knjiga
33%
[ 1 ]
Dobar film
0%
[ 0 ]
Zawisi...
67%
[ 2 ]
Total Votes : 3
Author
Broj poruka : 81 Godina : 32 Localisation : Uzice Datum upisa : 2007-01-18
Subject: Koja vam se knjiga najwishe dopada;glasaj: knjiga ili film? Sat Feb 10, 2007 5:17 am
do 7 razreda jedina knjiga koju sam prochitao je ajduci, pa sam tek posle pocheo da chitam knjige a da me niko ne tera. wolim da chitam horore i komedije, a najbolja knjiga po mom mishljenju koju sam prochitao je Mijamoto Musashi swa 4 dela
F^R^E^A^K
Broj poruka : 81 Godina : 32 Localisation : Uzice Datum upisa : 2007-01-18
Subject: Re: Koja vam se knjiga najwishe dopada;glasaj: knjiga ili film? Wed Feb 21, 2007 3:05 am
moj odg je bio zawisi, ali u wetjini sluchajewa to je knjiga ali npr, negledam sapoonice, ali znam da nema tog mozga koji bi pre prochitao knjigu od 2000 str nego gledao swe epizode
Anja_crazy_angel
Broj poruka : 53 Godina : 32 Localisation : Uzice Datum upisa : 2007-01-15
Subject: Re: Koja vam se knjiga najwishe dopada;glasaj: knjiga ili film? Fri Apr 13, 2007 7:11 am
Moj odgovor je knjiga... Posebno ako je slucaj da je fil uradjen po knjizi. Puno puta se dogodi da je knjiga opshirna i onda ne mogu da "stave" sve iz knjige u film... tako se neke bitno stvari iz knjige izgube...
Ima dosta knjiga:
Paulo Koeljo: Alhemicar Djavo i gospodja Prim Sedela sam na obali reke Pjedre i plakala
Benedikt: Milenijum Prica o karmi Peti zivot...
Sidni Seldon: Jutro podne noc Pogled u ogledalu...
Roger Zelazny: Hronike Ambera (oba dela)
Marija Semjonova Vukodav
Ima josh dosta... nego nemogu da se setim
Sponsored content
Subject: Re: Koja vam se knjiga najwishe dopada;glasaj: knjiga ili film?
Koja vam se knjiga najwishe dopada;glasaj: knjiga ili film?